High Tea 2: mokka taartje

mokka creme

De creme bestaat uit halve stokjes en steeds in het derde lusje achter de steek, dan ontstaat er een tricot effect. gebruik een markeerder

hvstk = half stokje

  • 5 hvstk in startring
  • 2 hvstk in iedere steek,  (10)
  • 2 hvstk in iedere steek,  (20)
  • (2hvstk, 1hvstk) 10x , (30)
  • (2hvstk, 2 x 1hvstk) 10x , (40)
  • (2hvstk, 3 x 1hvstk) 10x , (50)

Ga zo door als je het grotere wil

De koek bodem

v= vaste

  • 5v in startring
  • 2v in iedere vaste, (10)
  • 2v in iedere vaste, (20)
  • (2v, 3x1v) 5x, (25)
  • (2v, 4x1v) 5x, (30)
  • (2v, 5x1v) 5x, (35)
  • (2v, 6x1v) 5x, (40)
  • (2v, 7x1v) 5x, (45)
  • 1v in achterste lussen van 45 steken
  • 5 hvstk, steek overslaan, tot eind

 

 

Het beste is de bodem even in te spuiten met crackfree, eerlijk gezegd ben ik dat hier vergeten. Wel heb ik een stukje karton op de bodem gebruikt om te voorkomen dat door de vulling de bodem bol gaat staan.

Garneer met een toefje room en chocolade krullen

Krul: 10 lossen, vanaf 2e losse 2v in iedere losse. krult vanzelf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *